ویتاسوییت ایران

نماینده شرکت ویتاسوییت در ایران

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 34714416-18 (026)
  •      34705666 (026)
Previous ◁ | ▷ Next

این خواص چون تحت تاثیر مواد غذایی هستند باید به دقت بررسی شوند زیرا این خواص بر چگونگی افزودن دیگر اجزای غذایی موثر است.

سوکرالوز به طور آزادانه در آب و اتانول حل می شود. اگر دما را تا 60-20 درجه سانتی گراد افزایش دهیم میزان حلالیت سوکرالوز در هردو حلال افزایش پیدا خواهد کرد. این نتایج نشان می دهد سوکرالوز به راحتی در مواد غذایی می تواند مورد مصرف قرار بگیرد و نیازی به تکنیک های خاص برای افزایش دادن آن در غذا نیست. در اثر رقیق کردن محلول سوکرالوز در دمای 20 درجه سلسیوس در کشش سطحی کاهش ناچیزی اتفاق می افتد که در فرآورده های غذایی مایع سوکرالوز به عنوان يك عامل افزايش دهنده كشش سطحي و ايجاد كننده كف نمي تواند استفاده شود.

با توجه به بررسی های اخیری که روی محلول های مختلف سوکرالوز در حلال های مختلف صورت گرفته است، نشان داده شد که سوکرالوز از لحاظ شیمیایی ماده ای خنثی است. بنابراین این احتمال وجود ندارد که میان این ماده و دیگر ترکیبات تشکیل دهنده مواد غذایی برهمکنش شیمیایی رخ دهد و این شیرین کننده در هر دو حالت محلول در آب و پودری پایداری مناسبی دارد.

 

یکی از جایگزین های شکر افزودنی های غذایی هستند که معمولا طعم و مزه شکر را با انرژی کمتری منتقل می کند. برخی از جایگزین های شکر طبیعی و برخی مصنوعی هستند. به شیرین کننده هایی که پایه طبیعی ندارند و در ان ها از مواد شیمیایی استفاده می شود شیرین کننده های مصنوعی می گویند به عنوان مثال می توان سوکرالوز را یکی از بهترین و محبوبترین شیرین کننده مصنوعی نام برد.

 

یک دسته از مهم ترین جایگزین های شکر، شیرین کننده هایی با شیرین کنندگی بالا هستند. سوکرالوز با شیرین کنندگی بالایی که دارد، تقریبا 600 برابر شیرین تر از شکر و همچنین مقاومت دمایی بالایی که دارد از بهترین و مناسب ترین جایگزین های شکر است. در نتیجه، مقدار کمتری از ان برای شیرین کنندگی کافی است و انرژی حاصل اغلب نا چیز است. طعم شیرینی ناشی از این ترکیبات به طور چشمگیری با ساکارز متفاوت است. بنابراین ان ها اغلب در ترکیبات پیچیده ایی به کار می روند که بیشترین طعم شیرین کنندگی طبیعی را دارند.

سوکرالوز جایگزین دیگری برای شکر است و به بافت محصول کمک می کند. این ماده ممکن است در نوشابه ها و یا چای شیرین تحت عنوان رژیمی مورد استفاده قرار گیرد و سوکرالوز شیرین کننده ایی است که طعم بسیار مطلوبی داراست.

در ایالت متحده، شش شیرین کننده جایگزین، برای شکر جهت مصرف مورد تایید واقع شده است که عبارتند از:

1-     سوکرالوز

2-      استویا

3-      آسپارتام

4-      آسه سولفام پتاسیم

5-      ساخارین

6-      Neotame

فواید سلامتی شیرین کننده های مصنوعی

یکی از مزایای شیرین کننده های مصنوعی از جمله سوکرالوز ، این است که موجب پوسیدگی دندان نمی شوند. سوکرالوز حتی می تواند کمک کننده نیز باشد.

1-      کنترل وزن : یکی از جالب ترین ویژگی های شیرین کننده های مصنوعی از جمله سوکرالوز غیر مغذی بودن ان هاست. ان ها عملا هیچ کالری ندارند. در مقایسه، شیرین کننده های مصنوعی با شکر می توان گفت، هر گرم شکر معمولی شامل 4 کالری است. یک قاشق چای خوری شکر حدود 4 گرم است. در نظر بگیرید که یک قوطی 12 اونسی از نوشابه های شیرین حاوی 8 قاشق چای خوری شکر اضافه شده و یا حدود 130 کالری است.اگر در تلاش برای برتی کاهش وزن و یا جلوگیری از افزایش وزن هستید، استفاده از محصولات شیرین شده با شیرین کننده های مصنوعی مثل سوکرالوز نسبت به شکر معمولی با کالری بالا انتخاب خوبی به شمار می روند.

2-      اگر مبتلا به دیابت هستید، شیرین کننده های مصنوعی جایگزین خوبی برای شکر محسوب می شوند. بر خلاف شکر، شیرین کننده های مصنوعی ، سوکرالوز به دلیل نداشتن کربوهیدرات میزان قند خون را افزایش نمی دهد.اما در صورت ابتلا به دیابت به دلیل وجود نگرانی هایی در مورد چگونگی بر چسب خوردن جایگزین های شکر و طبقه بندی ان ها ، همیشه با دکتر و یا متخصص تغذیه خود در مورد استفاده از هر نوع جایگزین کننده شکر مشورت کنید.

 

سوکرالوز در ساخت تعداد زیادی از محصولات کم کالری از جمله نوشابه های غیر الکلی، بستنی، محصولات لبنی و مواد غذایی پخته شده بکار می رود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد سوکرالوز این است که همانند شکر با قرار گرفتن در معرض دمای بالا شیرینی خود را از دست نمی دهد و در طولانی مدت قابل استفاده می باشد.

محصولات ساخته شده از سوکرالوز در طول اشپزی و نانوایی و نیز ذخیره سازی در طولانی مدت شیرینی خود را حفظ می کند. در ایالت متحده ، سازمان غذا  و دارو استفاده از سوکرالوز را در 15 فقره از مواد غذایی و اشامیدنی تایید کرد:

1-      مواد غذایی پخته شده و ترکیبات نانوایی

2-      نوشیدنی ها

3-      آدامس

4-      قهوه و چای

5-      شیرینی ها

6-      محصولات لبنی

7-      میوه و اب یخ

8-      ژلاتین و پودینگ ها

9-      مربا و ژله

10-  فراورده های لبنی

11-  آب میوه ها

12-  جایگزین های شکر

13-  سس شیرین و شربت

شرکت نوش البرز تولید کننده انواع شیرین کننده های مصنوعی از جمله سوکرالوز، اماده همکاری با سازمان های مرتبط می باشد.

راه های تماس با شرکت جومی

آدرس ایمیل شرکت نوش البرز :این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید 

شماره تماس شرکت جومی : 02634714416

آدرس سایت رسمی شرکت جومی : www.nooshalborz.ir

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction